sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Imobiliare Sibiu | Apartamente Sibiu


           Primul ansamblu imobiliar cu piscina si supermarket propriu din Sibiu are luna decembrie predarea primelor apartamente. Ansamblul este situat in zona de Vest a Sibiului, pe Calea Surii Mici, pe un teren de 5,1 ha pe care vor fi construite peste 1200 de apartamente in imobile de 3 etaje, 4 etaje si 7 etaje.
         Ansamblul este Magnolia Residence, care in acest moment este in prima faza de constructie, cu predarea rimelor 48 de apartamente, iar faza a 2-a de dezvoltare a inceput in luna octombrie cu inca 3 imobile cu un total de alte 48 de apartamente.
          Stadiul de predare al apartamentelor este de finisate complet , apartamente dotate cu centrala proprie, usi interioare, gresie, faianta, zugravite in alb, parchet. Apartamentele au geam la baie, cate un balcon propriu si o parcare individuala pentru fiecare imobil.
          Preturi :
- apartamente 2 camere, finisate la cheie, pret 22950 euro
- apartamente 3 camere, finisate la cheie, pret 33950 euro
        Apartamentele se pot cumpara si prin credite bancare, prima casa  si nu se percepe nici un fel de comision sau alte taxe. Site-ul ansamblului este magnoliaresidence.ro unde puteti gasi detalii reale si informatii complete.

      Robert Iordache
tel: 0745633772

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu